Acryl (perspex)

Je staat perplex van de mogelijkheden met perspex.

Gezien onze jarenlange ervaring op het gebied van presentatie-technieken en mogelijkheden is het raadzaam om vooraf door te spreken wat uw ideeën zijn. Gezamenlijk komen we tot de ideale oplossing. We kunnen uw tentoonstelling / beurs compleet verzorgen, van concept tot opening.

Acryl Standaard Helder

Consumentenkwaliteit. De FineArt print wordt verkleefd tegen acryl (ongepolijst) en aan de achterzijde voorzien van dibond 3mm + ophangset. Maximaal formaat: 150x300 cm. Leverbaar in 3 mm acryl.

06


Acryl Standaard Anti-reflex

Consumentenkwaliteit. De FineArt print wordt verkleefd tegen anti-reflex acryl 3 mm (ongepolijst). Het voordeel daarvan is dat onaangename reflecties onzichtbaar zijn. De achterzijde wordt voorzien van Dibond 3 mm + ophangset.
Maximale formaat: 150x300 cm.


Acryl Luxury

Museumkwaliteit met gepolijst acryl.

Een exclusieve manier om je beelden te presenteren. Een metallic foto wordt verkleefd tegen glasheldere gepolijst acryl; de achterzijde wordt verkleefd op dibond en voorzien van een ophangprofiel. Aangezien metallic foto papier een harde toplaag heeft en een hoogglans uitstraling, is dit de fraaiste combinatie achter perspex. Maximaal formaat 120x300 cm.

acryl fotopresentatie

dibond-kl

Detailfoto: in laagjes verlijmd:
perspex 3 mm
metallic foto
dibond 3 mm


Acryl XXL

Industriële kwaliteit. De print wordt versmolten met het acryl en aan de achterzijde voorzien van een witte Forex drager van 10 mm. Maximaal formaat 150x300 cm; minimaal formaat 80x100 cm.


Passe-partouts

Acryl 15mm

De 15 mm dikke perspex (acryl) geeft een nog diepere dimensie aan de foto dan perspex 3 mm. Het oogt bijna 3-dimensionaal. Vanwege het gewicht worden formaten groter dan 30x40 opgehangen met dragers.

acryl drieluik


Acryl / Alu-look of Opaal

Bij deze presentatie wordt de metallic foto, die verkleefd is tegen perspex (acryl) van 3 mm, op een alu-look of een opaal plaat bevestigd. Het geheel heeft een high-tech uitstraling en past perfect in een modern interieur.

alulookopaal


Perspex passe-partout

Een exclusieve manier om je beelden te presenteren / verkopen! Het zwarte glanzende perspex dient als achtergrond. Hierop wordt een metallic foto, die verkleefd is tegen het heldere perspex, gecentreerd. Aan de achterzijde wordt het geheel voorzien van een ophangprofiel.

perspex-1perspex passepartout - detail

Adres

Koningshoeven 67B
5018 AA Tilburg

T 013-5368075
F 013-5427468

Geopend
ma t/m do van 8.30 u. tot 17.00 u.
vrijdag van 8.30 tot 13.00 u.

E-mail adressen

algemeen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

balie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

digitaal: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

offertes: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden nieuwsbrief