Photo + Finishing (all in one)

PLM biedt een compleet eindpakket aan. Niet langer zoeken naar onderdelen. Vanaf nu verkoop je geen losse foto's meer maar een kant en klaar eindproduct. Print + ondergrond + beschermlaag + ophangset: Photo + Finishing

Opplakken / beschermen / inlijsten

PLM heeft diverse technieken en mogelijkheden in huis om foto's op bijzondere en professionele wijze te presenteren op museumkwaliteit. Gezien onze jarenlange ervaring op het gebied van presentatie-technieken en mogelijkheden is het raadzaam om vooraf door te spreken wat uw ideeën zijn. Gezamenlijk komen we tot de ideale oplossing. We kunnen uw tentoonstelling / beurs compleet verzorgen, van concept tot opening.

Epoxy Clear Coating

Epoxy (clear liquid) bestaat uit 2 vloeibare componenten (resin + hardener) en wordt na het mengen in de juiste verhouding glashelder (Clear) en glashard (Coating). In een speciaal geconditioneerd laboratorium wordt de Epoxy Clear Coating handmatig over de fotoprints gegoten. Het resultaat is een kristalhelder kunstwerk met een 3-dimensionale uitstraling waarbij de randen rond weglopen.

Acryl (perspex)

Je staat perplex van de mogelijkheden met perspex.

Gezien onze jarenlange ervaring op het gebied van presentatie-technieken en mogelijkheden is het raadzaam om vooraf door te spreken wat uw ideeën zijn. Gezamenlijk komen we tot de ideale oplossing. We kunnen uw tentoonstelling / beurs compleet verzorgen, van concept tot opening.

XXL prints

Voor het echte grote werk zijn zeer veel toepassingen, voor zowel in- als outdoor, tot formaten van 5x10 meter of groter, beschikbaar.

Adres

Koningshoeven 67B - 5018 AA Tilburg

T 013-5368075

Geopend: ma t/m do van 8.30 u. tot 17.00 u;
vrijdag van 8.30 tot 13.00 u.

E-mail adressen

algemeen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

balie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

digitaal: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

offertes: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden nieuwsbrief

captcha